Asiantuntevaa sähkö­suunnittelua

Toimivat sähkö­suunnitelmat joka kohteeseen

Taipalsaaren Sähkö Oy laatii laadukkaat sähkö­suunnitelmat uudis­rakennuksiin ja saneeraus­kohteisiin. Tarjoamme sähkösuunnittelua 45 vuoden kokemuksella, joten tunnemme erilaisten kohteiden vaatimukset. Palvelemme yksityisiä asiakkaita, yrityksiä ja julkista sektoria Taipalsaaren ja ympäristö­kuntien alueella.

Hyvin tehty sähkö­suunnittelu takaa onnistuneet ja asiakkaan tarpeet täyttävät sähköratkaisut. Se mahdollistaa myös viihtyisän ja laadukkaan asumisen vuosiksi eteenpäin.

Kaikkien kiinteistöjen sähköistykset

Palveluihimme kuuluvat kaiken­tyyppisten rakennusten sähköistyksen suunnittelutyöt. Olemme laatineet suunnitelmia esimerkiksi omakotitaloihin, paritaloihin, rivitaloihin, kesämökkeihin, vapaa-ajan asuntoihin, toimistoihin sekä liikekiinteistöihin.

Yksilölliset sähkö­ratkaisut

Kokenut ja osaava henkilö­kuntamme löytää ratkaisut kaikenlaisiin tarpeisiin. Suunnittelussa tavoitteitamme ovat sähkö­järjestelmien energia- ja kustannus­tehokkuus. Samalla huomioimme käytännöllisyyden, lain määräykset, asiakkaan toiveet sekä kohteen mahdolliset erityistarpeet. Pystymme räätälöimään toteutuksen niin, että se palvelee parhaiten asiakkaan toiveita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Myymme ja asennamme myös lämpöpumppuja.